Hinnasto

Meiltä voit hankkia kotisivut ja ylläpidon sekä mainonnan täydellisenä pakettina, yksittäisinä palveluina tai tuntitöinä.

 

Nettisivustot

Esimerkkejä nettisivustojen hinnoittelusta. Todelliset hinnat ovat usein tapauskohtaisia ja hinnoitellaan asiakkaan tarpeiden ja vaatimusmäärittelyn mukaisesti.

Mainonta

Google Adwors markkinointi, mainonta ja mainosten julkaisu.

Tuntihinta

Kaikkenlaiset tarvittavat työt onnistuvat myös tuntihinnoin tai erikseen sovittaessa.

Kaikki hinnat alv 0%. Hintoihin lisätään alv 24%- Hinnat ovat suuntaa antavia esimerkkihintoja palveluista, joiden lopullinen hinta muodostuu projektin laajuuden ja vaatimusmäärittelyn mukaan, jos muuta ei ole mainittu tai erikseen sovittu, kuten erillisenä tarjouksena. Oikeudet hinnan muutoksiin pidätetään.

Mitä asiakkaamme sanovat

Antaa asiakkaiden kertoa mielipiteensä!

”Adverturen kanssa homma toimi ja saimme Digitoimisto Adverturelta yrityksellemme haluamammelaisen logon variaatioineen ja ulkoasun sekä sisällön ja toteutuksen nettisivuillemme. Varsinkin galleriaratkaisu oli meille helppo, sillä päivitys nettisivuille onnistuu nyt suoraan Instagram tilistämme kuvia lisäämällä.

Adverture on tehnyt tarpeen tullen meille myös muita graafisia töitä, kuten tarrojen ja kylttien suunnittelua sekä hoitanut puolestamme Google Adwords mainontaa ja saikin sillä tehokkaasti aiempia kokemuksiamme enemmän näkyvyyttä, liikennettä ja tuloksia aikaan.

Riku Siitari

Www-sivut ja Google mainonta, Jyväskylän auto ja konehuolto

”Halusin yritykselleni internet näkyvyyttä, nettisivuston ja Google mainontaa. Digitoimisto Adverture täytti kaikki nämä tarpeet ja teki sivuilleni myös tarpeisiimme räätälöidyn kalenteriratkaisun, jolla voin nyt päivittää pitämäni koulutukset suoraan Google kalenterini kautta. Tämä helpottaa huomattavasti sivustoni sisällön ylläpitoa ja pitää ne aina helposti ja joustavasti ajan tasalla, niin kuin kiireiselle yrittäjälle hyvin sopiikin.

Suosittelen lämpimästi Digitoimisto Adverturen palveluita!

Henri Tiihonen

Www-sivut ja Google mainonta, Tmi Henri Tiihonen

”Yritykseni tarvitsi uudet nettisivut ja otin yhteyttä paikalliseen yrittäjään Digitoimisto Advertureen. Sitä kautta sain juuri sellaiset nettisivut, kuin halusin ja kuvagalleriani, joka oli osin perinteisessä valokuvamuodossa ja on tärkeä osa mainontaani saatiin digitaaliseen muotoon kaikkien nähtäville. Huomasin sivuston nousevan hakukoneoptimoinnin tuloksena jo hyvin luonnollisten Google-hakujen kärkeen, eikä erillistä markkinointia sen puolesta tarvittu.

Adverture kuvasi lisäksi mainosvideon tarjoamastani soodapuhalluksesta ja se hoitui nopeasti kuvauksineen, editointeineen ja julkaisuineen sekä Youtubeen, että sivuilleni.

Ari Viljakainen

Www-sivut ja mainos video, Tmi Vilimix

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko nettisivut maksavat?

Nettisivujen hinta riippuu paljolti toteutuksesta ja laajuudesta. Hyvä vertauskuva voisi olla vaikkapa talon rakentaminen, jolle ei voida sanoa aina kiinteää hintaa, vaan hinta koostuu monista halutuista komponenteista. Siksi nettisivujakin voi ajatella kuin talopakketteina, jolloin on jo suunnilleen tiedossa, mitä kaikkea mihinkin hintaan saa, mutta toteutusta voidaan räätälöidä aina halutun laiseksi tarpeen mukaan.

Kysy lisää!

 Ota yhteyttä ja kerro hieman tarpeistasi, niin etsitään teillekkin niitä parhaiten vastaava ratkaisu.