Palvelut

Adverture on yhden pisteen digitaalinen mainostoimista, josta saat kaiken tarvitsemasi nettisivuja ja niiden ylläpitoa varten sisältäen grafiikat ja mainonnan edullisina paketteina, niin sähköiseen kuin painettuunkin muotoon. Myös yksittäiset tuntityöt joustavasti tarpeen mukaan… Ota rohkeasti yhteyttä!

Kotisivut

Tarjoamme asiakkaillemme maailman suosituinta julkaisualustaa, WordPressiä, jonka peruskäyttö on täysin ilmaista perustuen julkiseen Open Source lähdekoodiin. WordPressin avulla voit päivittää sivustosi sisällön tarvittaessa helposti myös itse ja se tarjoaa paljon laajentumismahdollisuuksia ja luotettavan palvelun tarjoajasta riippumattoman jatkokehityksen.

Mainonta

Tarvitsetpa sivuillesi tai tuotteellesi hakukonenäkyvyyttä luonnollisissa hakusanoissa tai Google Adwordsin avulla tai vaikkapa youtube mainosvideon, saat sen kauttamme, niin kuin kaikki perinteisetkin painetut mainospalvelut.

Hoidamme myös tarvittaessa visuaalisen yritysilmeem kuntoon ja voit käyttää yhtenäistä brändättyä ulkoasua viestinnän tarpeisiin.

Palvelin

Käytössämme on maailman nopein palvelinalusta suomalaisen Upcloudin tekniikalla.

Saat kauttamme täyden ylläpidon ja tilan omalle palvelimelle omalla domain-osoitteellasi. Sinun ei tarvitse huolehtia erillisistä osoitteen tai palvelimen vuosimaksuista eikä dns-asetuksista eikä erillisitä maksuista moneen paikkaan.

Mitä teemme parhaiten

Kaikki mahdollinen tarvitsemasi digitaalinen sisältö, kuten grafiikka, nettisivut ylläpitoineen ja mainokset unohtamatta painotuotteita.

Web design ja toteutus
Nettisivustojen toteutus alusta loppuun unohtamatta ylläpitoa.  Halutessasi brändäys ja sisältö samasta paikasta. Eli kaikki mitä nykyaikaisia nettisivuja varten tarvitset!
Graafinen suunnittelu
Teemme yrityksesi tarvitsemat mainosmateriaalit, kuten logot, nettisivujen ulkoasun, mainokset ja printit. Myös visualisoinnit ja videokuvaukset editointeineen.
Hakukoneoptimointi (SEO)
Google näkyvyys ja indeksointi niin, että sivustosi nousee esille luonnollisissa hakutuloksissa
Google Adwords mainonta
Mainostamalla Google Adwordsin kautta, saat takuuvarmasti lisää näkyvyyttä ja sitä kautta myyntiä omalle yrityksellesi
Verkkosivujen ylläpito
Hosting palveluiden kautta saat palvelintilaa omille sivuillesi. Lisäksi domain osoitteet ja sähköpostit helposti samasta paikasta
Myös kaikkea muuta...

Konsultointi ITC-asioissa, kuten  laitehankinnat ja laitteiston korjaus, ohjelmistojen asennus ja kunnossa pito. Alihankinnat, kun tarvitset lisäkäsiä tarpeen mukaan…

Yhden toimijan digitoimisto

Kun hankit palvelusi yhdestä samasta paikasta, saat selkeämmän ja toimivamman, joustavasti palvelevan tarjoajan ja ylläpidon tuotteillesi. Pienellä yrityksellä on myös isompia ja raskaampia yrityksiä vähemmän kuluja, joten pystymme tuottamaan tarvitsemasi palvelut sinulle  edullisesti kipailukykyiseen hintaan!

Tehdään yhteistyötä!

Kysy tarjous!

Ota yhteyttä ja kerro hieman alkuun tarpeistasi, kuten minkä laajuisen toteutuksen ja millaista sisältöä haluaisit, mitä materiaalia löytyy valmiina, mitä tarvitsisit lisää ym.

Ota yhteyttä!